centertop
Försäkringskonsulterna i nacka
Centralt belägna i Nacka har vi närhet till alla kunder i Stockholm. Vi är ett alternativ för kunder som vill ha en personlig och snabb service. Försäkringskonsulterna i Nacka består idag av ett aktiebolag samt närstående intressenter. Vi arbetar med kontaktnät och kan ordna allt som svensk och utländsk (offshore) försäkring kan erbjuda.
workman
Försäkringskonsult Bo Ruhne AB
  • Bo Ruhne har arbetat med både liv och sakförsäkring sedan 1976
  • Utbildad på IFU samt ständigt uppdaterad genom kurser och försäkringsbolagens information.
  • Arbetar med små och medelstora företag och Privatpersoner.
  • Marknadsekonom DIHM
  • Av Finansinspektionen godkänd försäkringsförmedlare
  • Ingenjör
  • Sjökapten
Pensionssparande
Att lägga undan pengar för framtiden har blivit ett populärt sparande. Genom pensionsförsäkringens skattelättnader för företag och privatpersoner är det de mest lönsamma sparandet som finns, med hänsyn tagen till riskfaktorer för andra sparformer.
Offshore
En utlandsbaserad kapitalförsäkring fungerar precis som en svensk kapitalförsäkring (se nästa spalt). Om du skall flytta utomlands under några år skiljer sig den utländska försäkringen väsentligt skattemässigt. En fördel är att om man placerar försäkringen i något skatteparadis erhåller man total skattefrihet på sparat belopp.
Kapitalförsäkringar
Kapitalförsäkringen är ett alternativ till alla sparformer. Lämplig som nyckelmannaförsäkring eller kompanjonsförsäkring i företaget.Kapitalförsäkringar beskattas med en avkastningskatt i Sverige.
Försäkringskonsult Bo Ruhne AB